Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Inicio > Aviso legal
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Aviso legal

 

La Web y todos sus contenidos, incluyendo los textos, imagenes, sonido y cualquier otro material, son propiedad de la Agència Catalana de Consom o de algun organimo vinculado a este, o a terceros que hayan sido autorizados al uso de estos contenidos a la Generalitat de Catalunya.

Todos los derechos estan reservados. Todo acceso a esta web esta sujeta a las siguientes condiciones:

Únicamente esta autorizado el uso no comercial. No esta permitida la modificación del web ni sus contenidos.

La informació administrativa facilitada a través d'aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes que hagin de ser publicats formalment al DOGC i a altres diaris oficials, l'edició impresa dels quals és l'únic instrument que en dóna fe de l'autenticitat i contingut.

L'Administració de l’Agència Catalana de Consum no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d'aquesta Administració.

L’Agència Catalana de Consum no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

 

© 2011 Agència Catalana del Consum