• Imprimeix

Consum TV

El canal consumtv és un servei d’informació audiovisual liderat per l’Agència Catalana del Consum, que pretén potenciar la capacitat de la ciutadania per tal que la seva presa de decisions en el món del consum sigui formada, informada i responsable.

S'adreça a totes les entitats públiques o privades que disposin de pantalles en espais públics de gran audiència de persones, com zones comercials, zones d’espera i d’atenció ciutadana, infraestructures de transport, centres de salut, etc.

Els destinataris finals dels continguts són totes les persones consumidores i usuàries de Catalunya.

consumtv disposa d'un gestor de descàrregues a la xarxa on les entitats usuàries es poden descarregar vídeos (amb textos i imatges dinàmiques, i versions amb i sense àudio) i falques de ràdio.  

Tots els vídeos i àudios tenen aproximadament 20 segons de durada i contenen consells i informació d'utilitat sobre diferents aspectes del consum quotidià. El contingut és amè, dinàmic i està produït amb una gran qualitat d'imatge, disseny i so.

Els vídeos estan agrupats per temàtiques (comprar per internet, transport aeri, telefonia, etc.) i cada mes hi ha una programació "recomanada" (l'apartat "programació del mes"), per facilitar la localització de les novetats.

Els continguts de consumtv són gratuïts, el nostre guany és la difusió dels principis del consum responsable.

Si voleu veure alguns vídeos més dels que us mostrem en aquesta finestra, podeu entrar en el nostre canal de YouTube.

Si sou entitat pública o privada i voleu difondre informació de consum clara, útil i oportuna a través d’imatges i missatges curts i entenedors per a la ciutadania des de les vostres pantalles, us convidem a accedir a aquest canal i a col·laborar amb nosaltres en la seva transmissió.

Per començar a gaudir dels continguts de consumtv en les pantalles de difusió de la vostra entitat, només heu d'omplir el formulari d'inscripció, i en breu rebreu nom d'usuari i contrasenya per poder accedir als continguts.

A través d'aquest formulari també podeu enregistrar un canvi en les vostres dades