Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Us formem

L’Agència Catalana del Consum, dins de les seves funcions té la de promoure la formació de les persones consumidores i usuàries, i prestar una especial atenció als col·lectius especialment protegits i amb necessitats específiques.

Per dur a terme aquestes activitats es realitzen sessions informatives i educatives adreçades a les persones consumidores en general o a determinats col·lectius (gent gran, joves, pares i mares d’alumnes...) per tal de formar-los en hàbits de consum responsable i informar-los sobre els drets i deures que tenen com a persones consumidores i les diferents vies per exercitar-los.

Aquestes activitats formatives són organitzades per l’Agencia Catalana del Consum, que, en molts casos compta amb la col·laboració dels organismes públics de consum de les administracions locals o de les associacions o col·lectius interessats en cada cas.

Així mateix, mitjançant educadors/es de l’Escola del Consum de Catalunya de l’Agència Catalana del Consum s’ofereixen xerrades a les associacions de mares i pares d’alumnes, sobre l’educació en el consum dels fills.

 
 

Serveis

 

Destaquem

Agenda
 

més

 

© 2011 Agència Catalana del Consum