Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
#135
Consum notícies
Butlletí de l'Agència Catalana del Consum

2a etapa

15 de juliol | Número especial estiu 2015
ISSN 2013-889X | butlletins anteriors

Sabies que si viatges a països de la Unió Europea i fas ús del mòbil s'aplica l'anomenada Eurotarifa?

 • Consum a les xarxes socials

  Taula de diàleg per a la prevenció dels transtorns de la conducta alimentària

  Salut i alimentació

  Pren el control de la teva economia

  Consum a les xarxes socials

  Consum a les xarxes socials

  Consum a les xarxes socials

  Autoavaluació d'empreses

  Empreses adherides a l'arbitratge de consum

  Codi de Consum de Catalunya
 

:: Actualitat

imatge guia

Ens trobem en plena època estival i un bon número de consumidors i de consumidores aprofiten l'ocasió per viatjar. Si aquest és el vostre cas, és important que tingueu presents algunes recomanacions que us poden ser d'utilitat abans, durant i després del viatge.


imatge guia

Si teniu previst viatjar amb avió, consulteu les nostres recomanacions generals sobre transport aeri i les recomanacions específiques sobre incidències amb l'equipatge facturat i tot el que cal saber si el vostre vol pateix un retard o es cancel·la.


imatge guia

Si viatgeu a l'estranger i teniu previst usar el mòbil o connectar-vos a Internet, abans de marxar informeu-vos de les tarifes que cobra el vostre operador pels serveis de telefonia en itinerància o roaming: fer o rebre trucades, enviar o rebre missatges SMS, descarregar dades i accedir a Internet des del país de destí.


imatge guia

El sector de la restauració té una major incidència en la nostra vida quotidiana en els moments d'oci i entreteniment, per això convé conèixer quins drets tenim quan fem ús d'aquests serveis.


imatge guia

Llogar un vehicle pot ser una bona opció si esteu de viatge, però és important saber què s’està contractant i qui té responsabilitat en segons quins casos.


TDT

Si compreu productes de platja, exigiu sempre una completa informació en l'etiquetatge per a un ús correcte i segur, així evitareu riscos.


Imatge Agència Catalana del Consum www.consum.cat

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Agència Catalana del Consum
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::