Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
#062
Consum notícies
Butlletí

2a etapa

10 d'abril de 2012
ISSN 2013-889X | butlletins anteriors

Us convidem a navegar pel nostre web obert a tothom, ciutadania, empreses, organismes de consum...

Sumari
 • Consum a Twitter

  Consum a Facebook

  Càpsules de consum

  Les factures clares

  Empreses adherides a l'arbitratge de consum

  Codi de Consum de Catalunya

 

:: Actualitat

Una persona consumidora ha d'estar ben informada, per això us recordem que podeu subscriure-us a l'RSS de notícies, avisos i alertes de www.consum.cat, consultar tots els números d'aquest butlletí electrònic i seguir-nos a Twitter i a Facebook.


L'Escola del Consum de Catalunya és un servei públic i gratuït que afavoreix amb activitats i assessorament la presència de l'educació sobre consum en l'àmbit educatiu català.


Les recomanacions del nostre web expliquen els drets i deures de les persones consumidores i usuàries. Si heu de preparar un viatge, heu de contractar una línia telefònica o voleu fer una compra per Internet, abans informeu-vos bé! Recordeu que comprar en un establiment adherit a l'arbitratge és una garantia. Si us cal saber més, ens podeu adreçar una consulta.


Si voleu conèixer totes les activitats relaciones amb el món del consum que tenen lloc arreu del territori català, consulteu la nostra agenda. Hi trobareu exposicions, xerrades, conferències, cursos, tallers i tot un ampli ventall d'opcions que poden ser del vostre interès.


L'Agència Catalana del Consum també ofereix informació específica per a organismes de consum, empreses, mitjans de comunicació, investigadors i juristes.:: Destaquem

Actuacions de l'Agència Catalana del Consum durant el 2011

Imatge Agència Catalana del Consum www.consum.cat

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Agència Catalana del Consum
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::