Si no veieu bé el Consum Notícies, cliqueu aquí

Consum Notícies, Butlletí de l'Agència Catalana del Consum

Butlletí de l'Agència Catalana del Consum

2a Etapa
Número 5, 16 de juny de 2009

Editorial

El 17 de juny, a Brussel·les, es presenta la Xarxa NEPIM (Xarxa per a la promoció del consum sostenible a les regions europees) davant del Comité de les Regions (organisme de represetnació regional de la Unió Europea). Aques mateix dia tindrà lloc la 1a Assemblea General Constitutiva del NEPIM.

 

RSS o com estar al dia de la informació de consum

Una manera fàcil i senzilla de conèixer quasi en temps real les notícies relacionades amb el món del consum i les persones consumidores és la subscripció, en format RSS, dels titulars que es publiquen al web de l'Agència Catalana del Consum.

La TDT comença el compte enrere. Recomanacions per a les persones consumidores

L’apagada analògica definitiva serà a l’abril del 2010, tot i que a la majoria del territori català només es podrà veure la televisió en TDT des del 30 de juny d’aquest any.

Revetlles amb precaució 2009

Un any més L'Agència col·labora en la difusió de la campanya “Revetlles amb precaució”, que té per objectiu minimitzar els riscos que l'ús d'aquests materials pirotècnics comporten..

Ryanair concentra el 50,5% de les reclamacions en els 4 primers mesos d’enguany

L’Agència Catalana del Consum (ACC) ha iniciat una campanya per explicar els drets dels usuaris de les companyies aèries i dels viatgers en general amb l’objectiu de contribuir a la prevenció de conflictes de consum en aquest àmbit. El transport va ser el segon sector més reclamat el 2008, amb el 16,7% del total de reclamacions rebudes a l’ACC.

Destaquem

 

Canvi d'adreça de la seu de l'ACC a Barcelona

Durant aquest mes de juny les dependències a Barcelona de l'Agència Catalana del Consum es traslladen al carrer Pamplona, número 113 (111 per atenció al consumidor), amb l'objectiu que l'1 de juliol estiguin plenament operatives a la nova seu. Igualment, l'Escola de Consum de Catalunya estrenarà nova seu al carrer Tànger, número 98, en una ubicació que permetrà una millora en l'atenció a la comunitat educativa en matèria de consum. Tots dos moviments tenen com a objectiu millorar l'atenció al ciutadà, a les empreses i als professionals del consum i guanyar eficàcia i coordinació en la gestió interna de l'ACC.

 

Màster en Consum

Màster Europeu en Consum

Pren el control de la teva economia

Programa per a la gestió del pressupost familiar

Revetlles amb precaució

Els teus drets sempre viatgen amb tu

Revetlles amb precaució

Revetlles amb precaució

Butlletins de la Generalitat de Catalunya

Agència Catalana del Consum

La Generalitat de Catalunya es compromet a utilitzar les vostres dades només per a la prestació del servei i a no divulgar-les a tercers. Un cop subscrits podeu accedir al vostre compte personal per a cancel·lar la subscripció o modificar-ne les dades en qualsevol moment.

 

 
 
©2009 Agència Catalana del Consum
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors