Si no veieu bé el Consum Notícies, cliqueu aquí

Consum Notícies, Butlletí de l'Agència Catalana del Consum

Butlletí de l'Agència Catalana del Consum

2a Etapa
Número 3, 2 juny de 2009

Editorial

Aquestes setmanes estem presentant les actuacions de l'Agència Catalana del Consum (ACC) durant l'any 2008 a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa, oferint dades disgregades per a cada demarcació territorial. És una bona manera d'apropar les polítiques de consum al territori i afinar millor la seva implantació en funció de les problemàtiques que ens hi trobem. La realitat, però, ens diu que aquest any hi ha un fet comú en totes les demarcacions: un fort augment de l'activitat de l'ACC ja sigui per atendre consultes, resoldre reclamacions o investigar denúncies. Bona feina i felicitats a tothom.

 

Presentació del balanç d'actuacions del 2008 de l'Agència: Lleida Girona

L'Agència Catalana del Consum presenta la Memòria d'actuacions del 2008 que mostra un increment de consultes, reclamacions i denúncies.

Exit de participació a la II Jornada de Polítiques de Consum a Catalunya

Més d'un centenar de regidors i consellers comarcals van participar en la II Jornada sobre Polítiques de Consum a Catalunya que es va celebrar el passat 28 de maig a Terrassa. La Jornada va servir per a presentar l'Avantprojecte de Llei del Codi de Consum de Cataluya a més de compartir experiències locals d'èxit en la implantació de polítiques de consum als municipis i comarques.

Cloenda del 19è Curs d'Assistents Tècnics en Consum (ATC)

Un cop finalitzada la 19a edició del Curs d'ATC es va procedir al lliurament dels premis als millors treballs d'investigació monogràfics, presentats pels alumnes d'aquesta promoció.

L’Agència participa a la 52a Fira de Cambrils

L'ACC oferirà informació a tots aquells que s'interessin pels seus serveis i el seu funcionament, i recomanacions sobre com afrontar les problemàtiques més habituals dels consumidors i usuaris de Catalunya .

Destaquem

 

Subscriviu-vos al Consum Notícies

Si voleu continuar rebent el Consum Notícies cal que us doneu d'alta a través del servei de subscripcions a butlletins electrònics de gencat.

 

Revetlles amb precaució

Revetlles amb precaució

Pren el control de la teva economia

Programa per a la gestió del pressupost familiar

Màster en Consum

Màster Europeu en Consum

Butlletins de la Generalitat de Catalunya

Agència Catalana del Consum

La Generalitat de Catalunya es compromet a utilitzar les vostres dades només per a la prestació del servei i a no divulgar-les a tercers. Un cop subscrits podeu accedir al vostre compte personal per a cancel·lar la subscripció o modificar-ne les dades en qualsevol moment.

 

 
 
©2009 Agència Catalana del Consum
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors