Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
#120
Consum notícies
Butlletí de l'Agència Catalana del Consum

2a etapa

14 d'agost de 2014
ISSN 2013-889X | butlletins anteriors

Voleu estar ben informats? Des de l'Agència Catalana del Consum, us ho posem fàcil.

Sumari
 • Feu la festa amb seguretat

  Consum a les xarxes socials

  Consum, punt de trobada

  Pren el control de la teva economia

  Taula de diàleg per a la prevenció dels transtorns de la conducta alimentària

  Salut i alimentació

  Autoavaluació d'empreses

  Empreses adherides a l'arbitratge de consum

  Codi de Consum de Catalunya
 • Càpsules de consum
 

:: Actualitat

web de l'Agència Catalana del Consum

El web de l’Agència Catalana del Consum explica qui som i què fem, però alhora, i com a referent de la nostra tasca, ofereix a tota la ciutadania (consumidors, empreses, organismes de consum, investigadors, educadors, periodistes...) accés a recopilacions i eines que permeten estar al dia de les moltes temàtiques que configuren el món del consum:

 • Novetats (notícies, avisos i alertes)
 • Recomanacions per saber què cal fer abans de comprar un producte o contractar un servei
 • Recopilacions de normativa i de bibliografia especialitzada
 • Formularis de consulta, reclamació i denúncia amb explicació de com i quan són necessaris
 • Tallers, xerrades i recursos educatius per formar no solament als joves, sinó a col·lectius de totes les edats.
 • Activitats (exposicions, fires, programes de ràdio) que es fan a tot el territori que tractin de consum i protecció de les persones consumidores.

Imatge RSS

Si sou dels que no voleu estar entrant contínuament al nostre web, teniu una opció ràpida d’estar al dia de les novetats. Us podeu subscriure a l’RSS dels destacats, de les notícies, dels avisos i de les alertes de consum. A partir d’aquell moment, rebreu al vostre lector de fitxers d’RSS el que es publiqui i ho podreu mirar quan vulgueu.


vimatge de l'app Infoconsum

Si teniu un dispositiu mòbil (smartphone o tauleta) que funcioni amb sistema operatiu Android i/o iOS un podreu descarregar l’aplicació que hem creat per tal que sigui una bona eina informativa alhora que us permet enviar-nos les vostres consultes i també les denúncies de productes o serveis que incompleixen amb les normes del mercat.


imatge de consumcat a les xarxes socials

L'Agència Catalana del Consum també està present a les xarxes socials següents: Facebook, Twitter, Youtube i Flickr.

A Facebook i Twitter publiquem aquelles informacions que considerem que poden ser d'interès i també escoltem el que ens dieu i/o ens consulteu, encaminant-vos cap al lloc adequat on podreu trobar la millor solució o resposta. A Youtube publiquem vídeos informatius de curta durada i a Flickr imatges de les nostres activitats.


:: Destaquem

Navegueu pel nostre web, descarregueu-vos l'Infoconsum, seguiu-nos a la xarxa, utilitzeu els nostres serveis... però sobre tot, ajudeu-nos a fer millor la nostra feina.

Per aquest motiu, com que ens interessa molt conèixer la vostra opinió i les vostres propostes de millora, us encoratgem a omplir el nostre nou formulari de suggeriments.

Moltes gràcies per endavant.

Imatge Agència Catalana del Consum www.consum.cat

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Agència Catalana del Consum
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::