Consum Notícies, Butlletí de l'Agència Catalana del Consum

Butlletí de l'Agència Catalana del Consum

2a Etapa
Número 1, 15 de maig de 2009

Una nova etapa
Jordi Anguera Camós, director de l'Agència Catalana del Consum

Iniciem amb aquest Butlletí digital una nova etapa a l'Agència Catalana del Consum. La nostra voluntat d'estar propers als consumidors i usuaris, la gran quantitat d'activitats i recomanacions que generem, així com el bombardeig constant de notícies i esdeveniments relacionats amb el món del consum ens han portat a la necessitat d'elaborar aquesta nova eina de comunicació electrònica: Consum Notícies.

En aquest butlletí setmanal trobareu les novetats més destacades relacionades amb el consum amb un format àgil, entenedor i pràctic.

Esperem que us sigui d'utilitat.

Jordi Anguera Camós

Director

 

L'exposició itinerant "Amb tu segur" a Badalona

L'Agència Catalana del Consum és l'encarregada d'informar i protegir el consumidor sobre la fiabilitat dels productes que entren al nostre mercat. Però, què és un producte segur? Per a respondre a aquesta qüestió us convidem a visitar l'exposició de seguretat de productes "Amb tu segur" que tindrà lloc a Badalona del 13 de maig al 5 de juny.

Guanyadors de la fase autonòmica del concurs escolar Consumòpolis

El director de l'ACC, Jordi Anguera, va entregar els premis als guanyadors de la fase autonòmica del concurs escolar "El consum resposable: què fem en el nostre temps de lleure?".

Avís per als usuaris dels números 905

Des del 13 d'abril de 2009 les factures que reben els usuaris del 905 han de desglossar la part que es paga a l'operador de telefonia per la trucada de la que es paga al prestador del servei (concurs). Si la persona usuària paga només la part del servei telefònic no li poden suspendre la línia i pot sol·licitar, de manera gratuïta, la desconnexió a l'accés als números 905.

La primera edició del Màster Europeu en Consum donarà lloc a un nou professional: el “Consumer Manager"

L’Agència Catalana del Consum i l’Institut de Formació Contínua de la UB impatiran la primera edició d’aquest Màster de l’octubre de 2009 a desembre de 2010.

Destaquem

 

"Pren el control de la teva economia". Programa informàtic

L’Agència Catalana del Consum presenta un nou programa informàtic per a la gestió del pressupost familiar sota el nom “Pren el control de la teva economia”. Es tracta d'una eina per a gestionar el pressupost familiar i per anar adquirint una cultura de gestió i control de les nostres despeses. El programa permet comprovar la desviació produïda entre la previsió i la realitat, agrupant les despeses en grans conceptes: habitatge, subministraments, oci, etc. Cada concepte inclou diferents especificacions: llum, lloguer, hipoteca, impostos o combustible. El programa també disposa d’un apartat d’imprevistos, ja que poden fer desviar molt el pressupost.

Per que un bon control del nostre pressupost ens pot ajudar a millorar l’economia familiar.

 

Pren el control de la teva economia

Programa per a la gestió del pressupost familiar

Butlletins de la Generalitat de Catalunya

Agència Catalana del Consum

La Generalitat de Catalunya es compromet a utilitzar les vostres dades només per a la prestació del servei i a no divulgar-les a tercers. En qualsevol moment podeu accedir al vostre compte personal per cancel·lar la subscripció o modificar-ne les dades.

 

 
 
©2009 Agència Catalana del Consum
Alta | Baixa | Contacte | Butlletins anteriors