Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
#045
Consum notícies
Butlletí

2a etapa

5 de juliol de 2011
ISSN 2013-889X | butlletins anteriors

Recorda:
Per rebaixes fes una llista d'allò que t'interessa comprar, compara els preus i comprova la qualitat dels productes.

Sumari
  • Comprar en època de rebaixes

    Codi de Consum de Catalunya

    Test d'autoavaluació d'empreses

    Pren el control de la teva economia
 

:: Actualitat

IMATGE
Imatge de l'exposició Consum In.

L'exposició "Consum In. La nostra força" convida a la ciutadania a reflexionar sobre els seus drets i, especialment, sobre els seus deures com a persones consumidores per evitar les males pràctiques de consum. Aquesta exposició itinerant de l'ACC s'instal·la al Centre comercial Les Glòries de Barcelona (Avinguda Diagonal, 208) del 4 al 23 de juliol.


Amb motiu de l'inici de les rebaixes d'estiu als comerços catalans, el director de l'Agència Catalana del Consum (ACC), Alfons Conesa, va visitar l'eix comercial del barri de Gràcia de Barcelona. El director va fer un recorregut per diferents establiments de la zona i, posteriorment, va atendre els mitjans de comunicació per explicar les recomanacions que els consumidors han de tenir en compte a l'hora de comprar durant aquest període.


IMATGE
Cloenda del 21è curs d'ATC.

Els premis es van atorgar el passat dia 31 de maig en el marc de l'acte de cloenda del 21è Curs d'Assistents Tècnics en Consum (ATC) de l'ACC i són els treballs finals que han elaborat els mateixos professionals del món del consum que han seguit el curs. Enguany han estat 26 alumnes de diferents organismes, principalment, tècnics d'organitzacions de persones consumidores, de diferents OMICs i OCICs de Catalunya i d'empreses privades.


Catalunya i França inicien una campanya conjunta de control del mercat sobre articles de platja, amb l'objectiu de comprovar el compliment de la normativa d'informació i seguretat d'aquests productes. L'Agència Catalana del Consum, del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i la direcció regional d'Empreses, Competència, Consum, Treball i Ocupació dels Pirineus Orientals duran a terme aquesta actuació durant el mes de juliol en municipis del Baix Empordà i de la regió de Llenguadoc-Roselló, respectivament.


IMATGE
Joguina Abaco de fusta, retirada del mercat.

S'ha retirat del mercat la joguina "Abaco", amb peces de fusta de diferents colors, importada per Blue Star SL. i amb codi de barres número 8436034689690, ja que les boles de color groc contenen plom en una concentració superior a la permesa.
:: Destaquem

Vídeo sobre les rebaixes

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.

Imatge Agència Catalana del Consum www.consum.cat

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Agència Catalana del Consum
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::