Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
#039
Consum notícies
Butlletí

2a etapa

12 d'abril de 2011
ISSN 2013-889X | butlletins anteriors

Recorda:
És una garantia escollir una empresa adherida al sistema arbitral de consum.

Sumari
  • Codi de Consum de Catalunya

    Test d'autoavaluació d'empreses

    Pren el control de la teva economia
 

 

:: Actualitat

Desconfieu de les visites inesperades d'empreses instal·ladores de gas que vénen al vostre domicili per realitzar la revisió del gas butà o del gas natural, si no heu sol·licitat expressament i prèviament el seu servei o no han estat notificades per les empreses corresponents. Sapigueu que la revisió periòdica de les instal·lacions fixes de gas butà i de les instal·lacions de gas natural s'ha de fer cada 5 anys.


IMATGE
Vistes arbitrals al Consell Comarcal del Maresme.

L'OCIC Maresme acull les primeres vistes arbitrals de consum de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya que se celebren a la comarca. En aquesta primera sessió es van resoldre 5 reclamacions de consumidors contra empreses de telefonia, el sector que concentra més reclamacions. Amb aquesta ja són 13 les comarques que celebren arbitratges, mitjançant conveni amb l'Agència Catalana del Consum.


IMATGE
L'Escola itinerant a Berga.

Fins al 8 d'abril, prop de mig miler d'alumnes d'educació primària i secundària del Berguedà han participat en els tallers sobre educació del consum realitzats a la seu itinerant de l'Escola del Consum de Catalunya, instal·lada al Pla de l'Alemany de Berga. L'Escola ha passat per la comarca amb l'objectiu d'impulsar l'educació en consum dels alumnes d'educació primària i secundària de la comarca.


En les cafeteres d'inducció i alguns models de no inducció de Valira, la part baixa se separa del cos i pot produir danys materials a la cuina i cremades a les persones que estiguin a prop. Aquest problema de qualitat afecta tots els models d'inducció de 3 tasses, 6 tasses (ref.1906/130 i 1899/141), 9 tasses (ref.1909/130 i 1900/141) i 12 tasses (ref. 1912/130 i 1901/141) i els models de no inducció que porten la marca Valira gravada en el fons de la cafetera.:: Destaquem

Els drets dels usuaris del transport aeri

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.

Imatge Agència Catalana del Consum www.consum.cat

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Agència Catalana del Consum
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::