Accés al contingut
Accés al menú de la secció
Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
#076
Consum notícies
Butlletí

2a etapa

23 d'octubre de 2012
ISSN 2013-889X | butlletins anteriors

Els establiments comercials i aquells que prestin un servei han de tenir fulls oficials de reclamació

Sumari
 • Consum a Twitter

  Consum a Facebook

  Consum, Punt de Trobada

  ConsumIN, La nostra força

  Les factures clares

  Càpsules de consum

  Empreses adherides a l'arbitratge de consum

 

:: Actualitat

El director de l'Agència Catalana del Consum i l'alcalde, Josep Marigó, van presentar a Blanes l'exposició itinerant "Consum, punt de trobada", que mostra l'estructura del consum a Catalunya i dóna a conèixer als visitants quins són els seus drets i deures com a persones consumidores. La mostra estarà instal·lada a la Plaça dels Dies Feiners fins al proper 30 d'octubre.


L'Agència Catalana del Consum va participar en la 16a edició de la Festa dels Súpers els dies 20 i 21 d'octubre, on els seguidors del Club Súper3 van poder gaudir d'activitats de tot tipus: concerts, gimcanes, tallers, cercaviles, concursos, esports, teatre, balls, etc. L'ACC va oferir activitats i tallers per fomentar el comerç just, responsable i sostenible, i va facilitarar tota mena de material informatiu als assistents a la festa.


L'Agència Catalana del Consum col·labora amb el projecte FutbolNet, de la Fundació FC Barcelona, que recorre diversos municipis catalans per fomentar entre els més joves els valors positius derivats de la pràctica del futbol. El proper dissabte 27 d'octubre, l'ACC participarà en el Festival FutbolNet, que tindrà lloc a Tàrrega, amb l'espai divulgatiu "ConsumIN – Joves" que proporciona informació als participants sobre el consum responsable, amb l'objectiu d'afavorir el consum crític i reflexiu.


L'ACC participarà a la Fira de Mostres de Girona, del 27 d'octubre a l'1 de novembre, amb un estand que inclou l'exposició itinerant "Consum, Punt de Trobada". Aquesta mostra ofereix al visitant la possibilitat de conèixer l'estructura del consum de Catalunya, un model que protegeix i garanteix la seguretat de les persones consumidores i que s'ha vist reforçat amb el Codi de consum de Catalunya.


L'Agència Catalana del Consum informa als clients de Catalunya Caixa que hagin contractat "participacions preferents" o "deute subordinat perpetu", que Catalunya Caixa no està adherida al sistema arbitral de consum, però hi ha el compromís d'estudiar els diferents casos per determinar si s'accepta l'arbitratge tenint en compte les circumstàncies personals i la forma en què es va fer el contracte.
:: Destaquem

Vídeo sobre l'arbitratge de consum

Imatge Agència Catalana del Consum www.consum.cat

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals han estat recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el/la ciutadà/ana ha requerit. L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.

©Agència Catalana del Consum
alta :: baixa :: contacte :: butlletins anteriors ::