Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Avisos

Avís als clients afectats pel tancament de l'agència de viatges "Austral Viatges i Turisme, SL"
Data: 18/11/2016

null     

 
L'Agència Catalana del Consum té coneixement del tancament de l'agència de viatges "Austral Viatges i Turisme, SL", domiciliada al carrer Diputació, número 321, de Barcelona. Per això, si heu contractat qualsevol servei que no s'hagi prestat, us recomanem que:

· Recopileu tota la documentació de què disposeu (bitllets, factures, comprovants de pagament, contracte, catàlegs, fullets informatius...).
· Si heu pagat amb targeta de crèdit, dirigiu-vos a la vostra entitat de crèdit per demanar l'anul·lació del càrrec i el corresponent reemborsament al vostre compte.
· Si heu pagat en efectiu, la totalitat o una part de l'import, o mitjançant un crèdit personal contractat directament amb la vostra entitat de crèdit, us heu de dirigir al jutjat per reclamar la devolució de l'import que heu pagat. Per rebre informació i orientació sobre la via judicial podeu dirigir-vos als Serveis d'Orientació Jurídica.

Us recordem que per fer una reclamació judicial per una quantitat que no superi els 2.000€, podeu presentar una demanda de judici verbal sense necessitat d'advocat i procurador.

Servei d'Orientació Jurídica (SOJ) a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat
Avinguda del Carrilet, 3
Edifici D, 1a planta (Ciutat de la Justícia)
08902 – L'Hospitalet de Llobregat
Horari d'atenció: De dilluns a divendres, de 9 a 14h (assignació de cita presencial amb dia i hora, d'acord amb la urgència de la consulta).


Es pot demanar cita:
- Presencialment.
- En el telèfon 93 422 15 45, de 9 a 14h.
- En línia a SOJ ON-LINE.

També podeu demanar l'assessorament d'una Associació de Consumidors.
 
 

012