Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Avisos

Avís a les persones afectades pel tancament de les clíniques dentals FunnyDent
Data: 29/01/2016

 
Darrera actualització: 01/02/2016

Recomanem a totes aquelles persones que heu contractat un tractament en una de les clíniques dentals FunnyDent, ubicades a Sabadell i Mataró (tancades sense avís previ), i que heu pagat la totalitat o una part de l'import del tractament, sense que us hagin acabat de prestar el servei, que:

   Recopileu tota la documentació de què disposeu (publicitat, pressupost, contractes, factures...) i, atesa l'evolució dels esdeveniments, presenteu una denúncia als Mossos d'Esquadra.

   Si heu finançat el pagament (crèdit al consum)
   • Dirigiu-vos a l'entitat financera que us ha concedit el préstec per demanar-ne l'anul·lació per incompliment del contracte (no us han prestat el servei complet).

   • Si no volen atendre la vostra sol·licitud d'anul·lació dels càrrecs pendents de pagament, demaneu un full oficial de queixa, reclamació i denúncia i presenteu-lo, degudament emplenat, a la pròpia entitat de crèdit.
   Si heu pagat amb targeta de crèdit, dirigiu-vos a la vostra entitat de crèdit per demanar l'anul·lació del càrrec i el corresponent reemborsament al vostre compte.

Si opteu per la via judicial, podeu consultar els Serveis d'Orientació Jurídica.

En tots els casos, també podeu demanar l'assessorament d'una associació de consumidors.


Anirem actualitzant la informació de què disposem en aquest mateix web.

 
 

012