Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Alertes de productes

Vehicle, marca AUDI A8
Data: 12/12/2016

Descripció:
Vehicle automòbil turisme del fabricant Audi amb el tipus de venda Audi A8 (Codi model 4E * - MY 2007-2009) fabricats a Neckarsulm (Alemanya). Van ser fabricats entre l'abril de 2007 i juny 2008. Al mercat espanyol es troben afectats un total de 25 vehicles.


Naturalesa del risc:
Risc d'accident. En vehicles Audi A8 amb sostre corredís solar (núm. PR 3FR) fabricats en un cert període de temps, la unió enganxada de la tapa de vidre en el marc del sostre corredís pot resultar insuficient a causa de l'existència d'impureses en les superfícies d'enganxat durant la fabricació.
Si la tapa de vidre es deixés anar durant la marxa es podria posar en perill els conductors dels vehicles que circulen per darrere.


Mesures adoptades i recomanacions:
El fabricant de vehicles requereix la comprovació de tots els vehicles afectats i lliurats. En el nostre mercat es realitza una acció de "Campanya de trucada (amb carta al client)". La mesura no està limitada en temps. En els sistemes de campanyes es comprova si estan afectats els bastidors i en cas afirmatiu s'enganxa de nou la tapa de vidre del sostre corredís solar.