Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Alertes de productes

Motocicleta, marca KTM, model 1190 / 1290 ADVENTURE S/ ADVENTURE R
Data: 13/12/2016

Descripció:
Motocicleta KTM 1190 / 1290 Adventure S/ Adventure R .MY fabricades del 2013 al 2016. Es troben afectades 1252 motocicletes al mercat espanyol.


Naturalesa del risc:
Risc d'accident. A causa de les diferències en el procés de muntatge es poden produir contactes aïllats entre el ramal de cables i el modulador d'ABS. En cas de fallada múltiple pot produir-se una connexió elèctrica entre el modulador d'ABS i la massa del vehicle a través de la conducció del líquid de frens. Per a això, el ramal de cables ha d'haver-se deteriorat per rascades i estar recolzat en el modulador d'ABS; a més, la conducció del líquid de frens ha de ser conductora d'electricitat, el que només es produeix en comptades ocasions. Una conducció del líquid de frens conductora pot sobreescalfar i finalment fondre, el que pot provocar una avaria en un circuit del sistema de frens.


Mesures adoptades i recomanacions:
L'empresa ha pres les següents mesures correctores: -Durada il·limitada -Informació bloquejada en el sistema de treball dels dealers -Carta KTM, certificada al client final a través de la Direcció General de Trànsit i Anesdor (annex 4) Nota al web