Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Alertes de productes

Vehicle, marca AUDI, model Q5
Data: 19/04/2017

Descripció:
Vehicle automòbil turisme del fabricant Audi amb el tipus de venda Audi Q5 (Codi model 83B *, 8RB * - MY 2010-2017) fabricats a Ingolstadt (Alemanya). Van ser fabricats entre maig de 2010 i agost de 2016. Al mercat espanyol es troben afectats un total de 6051 vehicles.


Naturalesa del risc:
Risc de lesions. Vehicle automòbil turisme del fabricant Audi amb el tipus de venda Audi Q5 (Codi model 83B *, 8RB * - MY 2010-2017) fabricats a Ingolstadt (Alemanya). Van ser fabricats entre maig de 2010 i agost de 2016.


Mesures adoptades i recomanacions:
El fabricant de vehicles requereix la comprovació de tots els vehicles afectats i lliurats. En el nostre mercat es realitza una acció de "Campanya de trucada (amb carta al client)". La mesura no està limitada en temps. En els sistemes de campanyes es comprova si estan afectats els bastidors i en cas afirmatiu es comprova el vehicle pel que fa a entrada d'aigua a la zona del sostre panoràmic i al desguàs al sostre corredís panoràmic. A continuació s'examina la superfície de l'acumulador de pressió del coixí de seguretat per al cap pel que fa a corrosió, es retira el material escumós contigu i s'aplica cera conservant en l'acumulador de pressió. Si la corrosió ha arribat a un nivell avançat se substitueix el coixí de seguretat. En la fabricació en sèrie ja s'han implementat mesures correctores.