Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Alertes de productes

Vehicle, marca AUDI, models A4, A4 Avant, A5, A5 Cabrio, Q5, A6, y A6 Avant
Data: 19/04/2017

Descripció:
Vehicle automòbil turisme del fabricant Audi amb el tipus de venda Audi A4, A4 Avant, A5, A5 Cabrio, Q5, A6, i A6 Avant (Codi model 82 *, 8X *, 8T *, 8F *, 83 *, 8R *, 4G * i 4X. - MY 2010-2017) fabricats a Ingolstadt i Neckarsulm (Alemanya). En en mercat espanyol es troben afectats un total de 383 vehicles


Naturalesa del risc:
Risc d'icendi. En vehicles Audi fabricats en un període de temps determinat bomba addicional per líquid refrigerant es pot bloquejar causa de l'existència d'impureses en el sistema de refrigeració. A conseqüència d'això es pot sobreescalfar, i en casos aïllats no es pot descartar un incendi localitzat.


Mesures adoptades i recomanacions:
El fabricant de vehicles requereix la comprovació de tots els vehicles afectats i lliurats. En el nostre mercat es realitza una acció de "Campanya de trucada (amb carta al client)". La mesura no està limitada en temps. En els sistemes de campanyes es comprova si estan afectats els bastidors i en cas afirmatiu s'actualitza el programari de la unitat de control del motor que inclou una desconnexió de la bomba addicional en cas de sobreescalfament. En la fabricació en sèrie s'han introduït diverses comprovacions addicionals..