Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Notícies

El Govern exigeix a Vueling que asseguri els vols venuts i cancel·li els que no pot garantir
(05/07/2016)

El Govern ha exigit a Vueling que asseguri els vols venuts i cancel·li aquells que no pugui garantir, amb prou antelació perquè els passatgers puguin trobar alternatives. Una comissió de seguiment setmanal integrada pels departaments de Territori i Sostenibilitat i Empresa i Coneixement, juntament amb l'aerolínia, vetllarà pel compliment d'aquest compromís. Aquesta comissió haurà de servir també perquè la companyia aporti a la Generalitat totes les dades necessàries per aclarir les causes dels retards i cancel·lacions que els seus passatgers estan patint.


Aquesta ha estat una de les conclusions de la reunió que totes les parts han mantingut aquesta tarda a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat. Per part del Govern, han assistit a la trobada els consellers d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, acompanyats del secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, i la directora de l'Agència Catalana del Consum, Montserrat Ribera. Per part de Vueling, els seus representants a la reunió han estat el director d'estratègia, Fernando Estrada, i el director comercial, David Garcia.


Segons ha explicat Baiget, el motiu de la reunió era "demanar explicacions i exigir respostes" a la companyia. "Volem tenir la certesa de què els que ofereixen es pugui complir i, si cal revisar plans de vol, que es faci", ha resumit el conseller d'Empresa.


Notícia completa a Nota de premsa 
 

012