Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Notícies

Mercadona s'adhereix al Sistema Arbitral de Consum
L'Agència Catalana del Consum promou l'adhesió de les empreses a l'arbitratge, mitjançant la Junta Arbitral de Consum de Catalunya (20/01/2017)

L'empresa Mercadona forma ja part del Sistema Arbitral de Consum (JACC). Així s'ha formalitzat en la signatura d'un conveni d'adhesió que han subscrit el director de Relacions Externes de Mercadona a Catalunya, Bernat Morales; la presidenta de la JACC, Mariló Gramunt, i la directora de l'ACC, Montserrat Ribera.

L'ACC, en la seva missió de garantir els drets de les persones com a consumidores i usuàries, promou l'adhesió de les empreses al Sistema Arbitral de Consum, ja que representa una garantia de qualitat afegida perquè, en cas de conflicte, ambdues parts poden acceptar els procediments de la mediació i l'arbitratge de consum, sistemes extrajudicials de resolució de conflictes, voluntaris i gratuïts.

Amb la signatura d'aquest acord, per tant, es manifesta la voluntat de col·laboració entre Mercadona i la JACC. A l'incorporar-se a la resolució d'eventuals reclamacions mitjançant l'arbitratge de consum, Mercadona reforça davant els consumidors la seva imatge d'empresa puntera en el sector de la distribució alimentària. [notícia completa a Nota de premsa] 
 

012