Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Notícies

L'Agència Catalana del Consum participa a la Fira de Mollerussa per difondre els drets i els deures dels consumidors
La 145a Fira de Sant Josep se celebra, del 17 al 19 de març, en el recinte firal de Mollerussa (17/03/2017)

L'Agència Catalana del Consum (ACC), participa un any més a la Fira de Sant Josep, organitzada per la Fira de Mollerussa, que enguany celebra la seva 145a edició del 17 al 19 de març.
L'ACC porta al recinte firal de Mollerussa un estand amb l'exposició itinerant "Consum, punt de trobada", amb la qual es vol donar a conèixer als visitants de la fira quins són els seus drets i deures com a consumidors, tot explicant quina és l'estructura del consum a Catalunya, un model que actua en favor de la protecció de les persones i que, des de la introducció del Codi de Consum de Catalunya, ha reforçat els seus objectius.
La mostra busca potenciar la vessant més crítica, reflexiva, responsable i sostenible en el consum, amb l'objectiu d'educar els consumidors i aconseguir la seva autosuficiència en les relacions de consum. Per això, els visitants podran reflexionar sobre aquestes qüestions amb dos programes interactius: d'una banda, un petit test d'autoavaluació que els permetrà saber quin és el seu grau de coneixement dels drets i deures que tenim com a persones consumidores, i d'una altra banda un interactiu relacionat amb la seguretat dels productes.
L'estand de l'ACC es pot visitar en el recinte firal de l'Avinguda del Canal, s/n, de 10 a 20h. 
 

012