Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Inici > Espai d'Educació > A qui s'adreça
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

A qui s'adreça

Els destinataris de l'Escola del Consum de Catalunya

Els centres d'educació primària
Els tallers tenen lloc al centre educatiu. La dinàmica general dels tallers parteix sempre d'una escenificació teatral. A partir d'aquest escenari, es planteja una situació que l'alumnat haurà de resoldre al llarg del taller.

Els centres d'educació secundària i els centres de cicles formatius
Els tallers es poden fer tant a la seu central de l'Escola del Consum de Catalunya com al propi centre educatiu. La dinàmica general dels tallers consta d'una presentació, en què s'afavoreix que l'alumnat prengui consciència del seu paper com a consumidor, el desenvolupament dels tallers i una cloenda.

Els centres d'educació especial
Els tallers es poden fer tant a la seu central de l'Escola del Consum de Catalunya com al propi centre educatiu. La dinàmica general dels tallers consta d'una presentació, la realització dels tallers en grups reduïts i una aplicació final, en què es fa una síntesi dels continguts més rellevants dels tallers.

Altres col·lectius del món educatiu (AMPA, professors o entitats)
Les xerrades van dirigides a les associacions de mares i pares de centres d'educació infantil, primària i secundària de tot el territori català que ho sol·licitin. I els seminaris, dirigits al professorat o equips educatius d'àmbits no formals, estan orientats a reflexionar entorn de l'educació del consum com a eix transversal, facilitant eines per introduir-la en el currículum escolar. Es fa una visita a l'Escola del Consum de Catalunya i una posada en pràctica dels tallers.

 

 

© 2011 Agència Catalana del Consum