Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

ConsumTV

El canal consumtv és un servei d’informació audiovisual liderat per l’Agència Catalana del Consum, que pretén potenciar la capacitat de la ciutadania per tal que la seva presa de decisions en el món del consum sigui formada i informada. Per tant, amb aquest projecte es vol afavorir la implicació de les persones vers un consum responsable a través de la difusió dels seus drets i deures com a consumidors en espais públics de gran audiència de persones, com zones comercials, zones d’espera i d’atenció ciutadana, infraestructures de transport, centres de salut, etc. Els destinataris finals són, per tant, totes les persones consumidores i usuàries de Catalunya.

Com funciona?
consumtv disposa d'un gestor de descàrregues a la xarxa on les entitats usuàries es poden descarregar vídeos (amb textos i imatges dinàmiques, i versions amb i sense àudio) i falques de ràdio.  Tots els vídeos i àudios tenen aproximadament 20 segons de durada, i contenen consells i informació d'utilitat sobre diferents aspectes del consum quotidià. El contingut és amè, dinàmic i està produït amb una gran qualitat d'imatge, disseny i so. Els vídeos estan agrupats per temàtiques (comprar per internet, transport aeri, telefonia, etc.) i cada mes hi ha una programació "recomanada" (l'apartat "programació del mes"), per facilitar la localització de les novetats.

Els continguts de consumtv són gratuïts, el nostre guany és la difusió dels principis del consum responsable.

Per començar a gaudir dels continguts de consumtv en les pantalles de difusió de la vostra entitat, només heu d'omplir el formulari d'inscripció, i en breu rebreu nom d'usuari i contrasenya per poder accedir als continguts.


Exemple del material que es difon
Si voleu veure alguns vídeos més dels que us mostrem en aquesta finestra, podeu entrar en el nostre canal de YouTube.
Us facilitem material audiovisual per emetre’l des de les vostres pantalles
Si sou entitat pública o privada i desitgeu arribar a la ciutadania amb la participació en la difusió dels continguts d’aquest canal a través de les vostres pantalles, us convidem a donar-vos accés per tal que col·laboreu amb nosaltres en la seva transmissió, difonent informació de consum; clara, útil i oportuna; a través d’imatges i missatges curts i entenedors per a la ciutadania.

Accediu al formulari si voleu:
• donar-vos d’alta o
• enregistrar un canvi en les vostres dades

 

© 2011 Agència Catalana del Consum