Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Comunicació

Des del Servei d'Estudis i Comunicació es dissenyen, desenvolupen i transmeten les actuacions de comunicació externa de l'Agència Catalana del Consum.

A través d'aquesta pàgina, l'objectiu de la qual és dotar d'un instrument més de comunicació els mitjans de comunicació i el conjunt de la societat, podreu tenir accés a les dades més significatives, consultar les principals actuacions i notícies de les activitats que es desenvolupen a través de les diferents unitats de l'Agència, tenir accés a les convocatòries i notes de premsa, i a les campanyes informatives que es generen.

Així mateix, posem a la vostra disposició un servei de documentació on podreu consultar el fons documental especialitzat en el món del consum (legislació, publicacions, estudis, estadístiques, etc. ), i la revista electrònica de l'ACC.

Els serveis de l'Agència Catalana del Consum

 

Agenda
Aquí trobareu informació sobre actes, conferències, jornades i sessions informatives en les quals participa l'Agència Catalana del Consum .

Campanyes
Actuacions més rellevants realitzades per l'Agència Catalana del Consum.

Sala de premsa
En aquest apartat trobareu les notes de premsa que genera el gabinet de comunicació.

Documentació
Darrers estudis i publicacions de l'Agència i accés a la base de dades de normativa i la del Centre de Documentació.

Jornades
En aquest apartat trobareu les jornades que l’Agència Catalana del Consum ha anat celebrant, seguint una temàtica diferent en cada ocasió.

Xarxes socials
L'Agència Catalana del Consum està present a twitter i facebook.

Aplicació Infoconsum
Aplicatiu de software per a dispositius mòbils (smartphones i tauletes) amb informació i eines pràctiques que fomenten el consum autosuficient.

Codi de consum de Catalunya
En aquest apartat trobareu la Llei del Codi de consum de Catalunya, juntament amb diversos apartats que inclou una síntesi pel que fa a les obligacions de les empreses  i els drets de les persones consumidores i usuàries, les preguntes més freqüents, així com les actuacions més rellevants per tal de donar a conèixer el Codi de consum de Catalunya.

ConsumTV
Aquest servei d'informació audiovisual disposa d'un gestor de descàrregues a la xarxa on les entitats usuàries es poden descarregar vídeos i falques de ràdio que contenen consells i informació d'utilitat per a la ciutadania, sobre diferents aspectes del consum quotidià. Si sou entitat pública o privada i desitgeu participar en la difusió dels continguts d’aquest canal a través de les vostres pantalles, en aquest apartat us convidem a donar-vos accés de manera gratuïta per tal que col·laboreu amb nosaltres en la seva transmissió, difonent informació de consum; clara, útil i oportuna; per a la ciutadania.


Tornar a inici de pàgina

 
 

© 2011 Agència Catalana del Consum