Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Inici > Agència Catalana del Consum > Salutació de la directora
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Salutació de la directora

DirectoraAprofito aquestes línies per donar-vos la benvinguda al web de l’Agència Catalana del Consum, tot desitjant que la informació que trobareu en aquestes pàgines us resulti d’utilitat. Els continguts d’aquest web van adreçats essencialment a les persones consumidores, però també a empreses, organismes de consum, educadors o periodistes.

Estar ben informats i conèixer els nostres drets i les nostres obligacions com a persones consumidores i usuàries és el primer pas per exercir un consum responsable, crític i sostenible. Per això, en el nostre web disposeu d'un gran ventall de continguts: tota l’actualitat del món del consum a Catalunya en l’apartat de notícies i les activitats de l’agenda, avisos amb la informació i les recomanacions necessàries per fer front a problemàtiques puntuals i d'actualitat relacionades amb el consum o les darreres alertes de productes. En l’apartat de recomanacions o en els temes de consum podreu resoldre els vostres dubtes sobre una gran quantitat de temes i informar-vos sobre tot el que cal saber abans de comprar un producte o contractar un servei. A més, ens podeu fer arribar les vostres consultes, denúncies o reclamacions.

Un dels nostres principals objectius és formar consumidors que siguin autosuficients en les seves relacions de consum, per això, des d’aquest web, els docents dels centres educatius d’arreu del territori podeu inscriure els vostres alumnes als tallers de l’Escola del Consum de Catalunya.

Pel que fa a les empreses, també trobareu continguts útils relacionats amb els requisits que heu de complir pel que fa als drets de les persones consumidores i podeu adreçar-nos les vostres consultes jurídiques.

En definitiva, us animo a descobrir el món del consum navegant per aquestes pàgines i a fer-nos arribar els vostres suggeriments i propostes de millora.

Montserrat Ribera i Puig, directora de l’Agència Catalana del Consum

 

© 2011 Agència Catalana del Consum