Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Inici > RSS
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

RSS

El portal web de l'Agència Catalana del Consum facilita la tasca de cerca d'informació actualitzada amb l'oferta, en format RSS, dels titulars de les notícies, avisos i alertes de productes relacionats amb el consum. D'aquesta manera, qualsevol persona pot integrar en la seva web o veure en el seu client RSS l'última notícia, avís o alerta publicats recentment al lloc web.

QUÈ ÉS L'RSS?

Els RSS són uns formats d'arxiu que us permeten que feu una subscripció al contingut d'una pàgina. D'aquesta manera, amb un lector de fitxers RSS, rebreu a l'instant les informacions noves d'aquest web.

COM LLEGEIXO ELS ARXIUS RSS?

Ho podeu fer instal·lant-vos un d'aquests programes a l'ordinador - FeedDemon, Sharp Reader, Feed Reader, NetNewsWire (mac)...- o per mitjà d'una web (Feedness, Bloglines...). Proveu, al directori de Google, les diverses opcions que us ofereixen fins a trobar la que considereu més còmoda i eficaç.

Només heu de copiar l'adreça web del fitxer RSS que vulgueu al vostre lector RSS. Ho podeu fer clicant amb el botó dret del ratolí a l'enllaç i seleccionant l'opció "copia la drecera" o clicant a l'enllaç i copiant després l'adreça que apareix a la barra del navegador.

INCOMPATIBILITAT AMB ELS NAVEGADORS

Si disposeu de la versió 6 de l'Internet Explorer, quan enllaceu directament amb el fitxer, us apareixerà un missatge d'error. Perquè us funcioni correctament cal que aneu a Eines Fletxa blava a la dretaOpcions d'Internet Fletxa blava a la dretaSeguretat Fletxa blava a la dretaNivell personalitzat, i activeu l'opció de "Tenir accés a origen de dades entre dominis". Si utilitzeu lectors RSS només cal que seguiu les instruccions de l'apartat anterior.

 RSS DISPONIBLES

Imatge símbol RSS Destaquem. Notícia, avís o alerta d'actualitat més destacat de l'Agència Catalana del Consum

Imatge símbol RSS És notícia. Actualitat de l'Agència Catalana del Consum

Imatge símbol RSS Avisos a les persones consumidores

Imatge símbol RSS Alertes de productes

 
 

Enllaços relacionats

 

© 2011 Agència Catalana del Consum