Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Inici > Consumir a Europa
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Consumir a Europa

 
La Unió Europea, amb els seus 28 Estats membres, constitueix un ampli mercat interior per als més de 450 milions de ciutadans europeus. La prosperitat, el benestar i el foment dels drets de les persones consumidores són valors fonamentals en el desenvolupament de les polítiques comunitàries. Pertànyer a la Unió Europea ha de garantir doncs una protecció addicional per a les persones consumidores.

En la societat actual, molts dels actes quotidians de consum impliquen contractar serveis o adquirir productes amb professionals que es troben situats en un Estat diferent d’aquell on resideix la persona consumidora. L’Agència Catalana del Consum ofereix assessorament a les persones consumidores de Catalunya que tinguin consultes o reclamacions respecte a actes i contractes de consum celebrats amb empreses d’arreu de la UE, com també als consumidors de la UE que necessitin informació respecte de les transaccions de consum celebrades amb professionals ubicats a Catalunya.

Aquest assessorament es pot sol·licitar a la Secció de Consum Europeu de l'Agència Catalana del Consum a través de l'apartat reclama/denuncia que trobareu als enllaços relacionats d'aquest web.

 

© 2011 Agència Catalana del Consum